fbpx

Évértékelő Workshop

avagy nézd meg, hogyan jutottál oda, ahol most tartasz

Ez a különleges szeminárium azoknak szól, akik szeretnének megállni egy pillanatra, kiszállni a célok hajhászásából és átgondolni az idei sikereket és a büszkeségeket. 

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Készen állsz, hogy szembenézz azzal az emberrel, aki idáig juttatott?

Ha igen, görgess lejjebb! 

Jó helyen vagy, ha ezek a kérdések felmerültek benned!

Neked szól a workshop, ha...

Nem neked szól, ha…

A workshop előadói

Névtelen tefffrv

Nagy Zoltán - Proaktív coach, lifedrive.hu

Nagy Zoltán vagyok. Proaktív Coach, Partner, társ, szülő és barát, de ami a számodra a legfontosabb, szövetséges a megvalósításban. Szívesen dolgozom együtt olyan emberekkel, akik a nehéz körülmények és a folytonos akadályok ellenére hajlandóak küzdeni, hisznek magukban, kitartóak és elkötelezettek a cselekvés irányába.

3

Sebestyén Balázs - Business pszichológus

Okleveles business pszichológus. Karrier tanácsadó. Maratonfutó. Vállalkozó. Istenhívő. Gyerekkorom óta úgy érzem, hogy szeretném mindazt visszaadni, amit én kaptam, és eltökélt vagyok, hogy segítsek neked abban, hogy boldogabb életed legyen. Tanulmányaimat Londonban végeztem Business- és Szervezetpszichológia szakon, az elmúlt két évben pedig felépítettem saját vállalkozásomat, hogy álmomat valóra váltsam.

Mit tartunk a legfőbb előnyünknek?

A becsületességet. Azt, hogy megpróbálunk mindig a legkorrektebb, legtisztességesebb módon foglalkozni az ügyfelekkel, vásárlókkal.  Nem volt még olyan helyzet, amelyet nem tudtunk volna úgy megoldani, hogy az mindkét félnek nyertes-nyertes helyzetet teremtsen. Azt valljuk, hogy hosszú távon ez az, ami igazán jövedelmező. 

És erre garanciát is vállalunk! 

Néhány fontos információ

Kérdéseidre itt megtalálod a választ. Ha azonban mégsem, írj üzenetet, és szívesen segítünk!

A workshop alapvetően két blokkból áll. Az elsőt délután 17.00-18.15 között, még a másodikat 18.30-20.00 között tervezzük. Természetesen, pici variálás lehet benne a résztvevők számától és csoport dimanikájától függően. 

Zoom-ot használunk, ezen az online felületen fogjuk megtartani. Később, e-mailben elküldjük a linket, amelyre kattintva tudsz majd hozzánk csatlakozni a workshop időpontjában. 

Nincs konkrét létszám, ez a jelentkezéstől függ, de mindenképpen kiscsoportos szemináriumról beszélünk, hiszen a gyakorlatok ekkor a leghatékonyabbak.

Sajnos, az emberi jogok védelme érdekében a workshopról nem készül felvétel, így próbáld mindenképpen szabaddá tenni magadat. 

A workshop ára 5000 Forint

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével tudsz!