fbpx itemtype='https://schema.org/Blog' itemscope='itemscope' class="post-template post-template-elementor_header_footer single single-post postid-8058 single-format-standard wp-custom-logo ast-blog-single-style-1 ast-single-post ast-inherit-site-logo-transparent ast-hfb-header ast-desktop ast-page-builder-template ast-no-sidebar astra-3.9.4 elementor-page-7981 ast-normal-title-enabled elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-2599 elementor-page elementor-page-8058">

Hála: az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy jobban érezzük magunkat

hála_jó

Szeretnék ajánlani neked egy nagyon egyszerű gyakorlatot, amely segíthet azonnal egy más szemszögből látni a világot.

Mondhatnánk úgy is, hogy a legegyszerűbb módja annak, hogy jól (jobban) érezd magad.              

 

Ez nem más, mint a hála naplózása. 

Számos tudományos kutatás támasztja alá pozitív hatásait, ráadásul egész jelentős eredményekkel.

Ha nem használod ezt, azzal elszalasztasz egy kitűnő lehetőséget, hogy valóban jobban érezd magad. Én magam is rendszeresen leírom azokat a dolgokat, amikért hálás vagyok. 

Csupán annyit kell tenned, hogy minden nap végén összeírod, hogy mi volt az az 5 dolog, amiért aznap hálás lehetsz. Fontos azonban, hogy olyanokat írj le, amikért belülről, szívből úgy érzed, hogy hálás vagy!              

 

Ehhez készítettem egy táblázatot, ide kattintva töltheted le!

Sok sikert, hajrá! 

Szerző

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs

Szia! Örülök, hogy itt vagy! Sebestyén Balázs vagyok, business- és szervezetpszichológus. Célom e boggal egy olyan tudás átadása, amelyet sajnos az iskolában nem tanítanak.