fbpx

Szia. Sebestyén Balázs vagyok. Business pszichológus. Tréner. Vállalkozó. Istenhívó.

Itt érsz el további személyes képeket és bejegyzéseket:

Futás

Miután abbahagytam a profi labdarugást (országos I. és II. helyezett) szeretettem volna megtartani a sportos, egészséges életmódot. És mivel a pályán elég sokat futottunk a meccsek alatt (1 meccs kb. 8 km), így jött a képbe a futás.

Emlékszem, amikor készültem életem első félmaratonjára 2016 novemberében, annyira boldog voltam, hogy le tudtam futni 17 kilómétert. Ma, 6 évvel később, a 78 perces félmaraton a cél. Azóta a mindennapjaim, az életem része lett a futás, a versenyekre való utazás, azok hangulata, és barátságok is köttettek az évek alatt.

2022 szeptemberétől kezdve minden versenyről blogot írok, ezekről a lenti gombra kattintva olvashatsz bővebben.

Szakma, munkahely

A pszichológia alapképzést 2016-2019 között végeztem el Budapesten, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Ezután kihagytam egy évet, hogy megalapíthassam saját vállalkozásomat. 18 éves korom óta, amióta elkezdtem beleásni magamat a siker és a gazdagság témájába, mélyen hiszek, hogy számomra hosszú távon a vállalkozás adhatja meg a vágyott életet.

2020-ban kimentem Londonba, és ott csináltam meg a mesterképzést, business- és szervezetpszichológia szakon. Bár sajnos a Covid-19 miatt nem úgy alakult a kintlét, ahogyan terveztem, de így is egy több élménnyel lettem gazdagabb. Emellett nagyon sokat fejlődött az angolom és a személyiségem is. Igazi komfort zónából való kilépés volt. Emlékszem, az egyetem első napjaiban elsírtam magam, annyira nehéz volt. Úgy kellett coacholnom az egyik anyanyelvű kollégámat, hogy jó, ha a 70%-át értettem annak, amit mond.

2021. novemberében átvehettem a diplomámat, és 2022. legelején el is kezdtem dolgozni a Docler Holding HR osztályán, ahol főleg az angol nyelvű interjúztatás volt a feladatom.

2022. májusában pedig kaptam egy megkeresést a Develor tréningcégtől, így júliusától trénerként és coachként dolgozom, nagy magyar és nemzetközi cégeknek. Emellett pedig, építem saját vállalkozásomat.

Hobbi(k)

  • Olvasás – 2022 végén hoztam meg azt a döntést, hogy többet szeretnék olvasni, hogy tanulhassak, fejlődhessek a könyvek által. Eddig elolvastam Szendrei Ádámnak a Gazdagodj Boldogan című könyvét, és elkezdtem Napolen Hill: Gondolkodj és gazdagodj írását.
  • Futás – Ide kattintva találod meg a futós blogomat
  • Videókészítés – Barátommal, Zolival tűztük ki 2023-as célként, hogy minden nap készítünk egy videót Tiktokra, hogy növekedhessen a személyes hírnevünk. Sok idő, munka, de hosszú távon kifizetődik. Szuper, mert húzzuk és támogatjuk egymást.
  • Séta, gyaloglás a természetben – Bár kevés idő marad a futás mellett (szinte minden hétvégén futóverseny van), de ha épp tehetjük, párommal, Kingával elmegyünk egyet kirándulni. A mindennapos nagvárosi létforma mellett, mindig fantasztikus.

Életfelfogás, értékrendszer

Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, végül igazad lesz!” (Henry Ford)

Tudom, ez egy elcsépelt idézet. De valahol éppen az egyszerűségében rejlik a varázsa. Azt gondolom, hogy az életben sokszor a legnyilvánvalóbb, legegyszerűbb szabályok a legfontosabbak. Így van ez a pénz pszichológiájában is. Ha követünk néhány nagyon egyszerű szokásmintázatot, néhány év alatt gazdaggá válhatunk!

Néhány személyes bejegyzés...

Olvasd el a 2021-es évértékelőmet!

A 2021-es év elé különleges volt. Írtam egy hosszabb bejegyzést, hogy mi történt velem tavaly. Ha van kedved, olvasd el, vagy csak olvass bele.