fbpx itemtype='https://schema.org/WebPage' itemscope='itemscope' class="page-template page-template-elementor_header_footer page page-id-7491 wp-custom-logo ast-single-post ast-inherit-site-logo-transparent ast-hfb-header ast-desktop ast-separate-container ast-right-sidebar astra-3.9.4 ast-normal-title-enabled elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-2599 elementor-page elementor-page-7491">

Szia. Sebestyén Balázs vagyok. Business pszichológus és recruiter (toborzó).

Vállalkozó. Maratonfutó. Istenhívő. 

"...a nyertes-nyertes típusú együttműködésben hiszek. Azt gondolom, hogy egy vállalkozás hosszú távon csak akkor tud fejlődni, ha mindkét félnek pozitív és előnyös a kooperáció. Ez a szemlélet határozza a Psycholife munkáját."

Balázs

Segítek neked megtalálni azt az ideális munkát, amit örömmel csinálsz, és eközben jól meg is fizetnek

Mikor érdemes hozzám fordulnod, avagy mikor szól neked a Sikerre Hangolva, komplex program az ideális munkáért?

Business decisiosffsns-amico

Ha nemrég fejezted be az egyetemet, de nem találod azt a munkát, amit igazán örömmel és szeretettel csinálnál, miközben jól meg is fizetnek.

Video files-rsfdafiki

Ha már néhány éve dolgozol, de úgy érzed, hogy nem ez az, amit hosszú távon szeretnél, így motivált vagy a váltásra, hogy végre ne munka legyen a munka.

Na, de nézzük részletesen, hogy miben tudok segíteni?

Mit csinálok szabaidőmben, avagy mi a hobbim?

Nézd meg az Instámat, hogy jobban megismerj és el tudd dönteni, hogy szimpatikus vagyok-e.

Egyébként, szabadidőm nagyrészét pedig a futás köti le. Az elmúlt néhány évben több, mint 50 félmaratont és 1 maratont futottam. Szeretek a természetben lenni, túrzázni, via ferratázni, így amikor cask tehetem, kihasználom az időt, hogy a szenvedélyeimnek éljek.

Olvasd el a tavalyi évértékelőmet!

A 2021-es év elé különleges volt. Írtam egy hosszabb bejegyzést, hogy mi történt velem tavaly. Ha van kedved, olvasd el, vagy csak olvass bele.