fbpx

Jelentkezz a szakmai perspektíva konzultációra

50 perc alatt feltárjuk a terveidet, céljaidat és a benned rejlő potenciált, és átnézzük, hogy mi lenne számodra a legnagyobb segítség a jelen pillanatban. 

De, Balázs, neked miért éri meg ingyenes konzultációkat tartani? Nincs ebben valami átverés?

Teljesen őszintén mondom, hogy nincs! Ennek 3 oka is van. Hidd el, ez egy nyertes-nyertes szituáció. 

  1. Misszióm, hogy tudásommal segítsek a hozzám hasonló pályakezdő fiataloknak kilépni a „pályakezdő pánikból”, és 1-ről a 2-re jutni.
  2. Az ingyenes konzultációkkal ismertebbé tudok válni, hiszen, ha szimpatikus vagyok, te is tovább fogod adni a nevemet (remélhetőleg :D)
  3. A személyes beszélgetések alatt mindig egy mélyebb kapcsolat alakul ki. Ha te nyersz, én is nyerek, mert szívesebben dolgozol velem együtt hosszú távon is. 

Szia! Szeretettel köszöntelek!

Sebestyén Balázs vagyok.

Okleveles business pszichológus. Karrier tanácsadó. Maratonfutó. Vállalkozó. Istenhívő.

Gyerekkorom óta úgy érzem, hogy szeretném mindazt visszaadni, amit én kaptam, és eltökélt vagyok, hogy segítsek neked abban, hogy boldogabb életed legyen.

Tanulmányaimat Londonban végeztem Business- és Szervezetpszichológia szakon, az elmúlt két évben pedig felépítettem saját vállalkozásomat, hogy álmomat valóra váltsam. 

Néhány fontos tisztázandó kérdés az értékrendem mentén

Vannak olyan személyek, akik etikátlanul használják az ilyen telefonos hívásokat manipulatív értékesítésre.

Szeretném előre tisztázni, hogy én nem ebbe a körbe tartozom. 

Így az alábbiaktól sem kell tartanod:

Névtelen terv mcccggásolata
  1. Az űrlap elküldése után egy visszaigazoló oldalra irányítunk, ahol láthatod, hogy sikeres volt a jelentkezésed az ingyenes szakmai konzultációra. (Ezen felül e-mailben is kapni fogsz egy visszaigazolást.)
  1. A megadott telefonszámon felvesszük hamarosan a kapcsolatot, és egyeztetünk egy időpontot a szakmai konzultációra.
  2. Amikor eljött a közösen megbeszélt időpont, 50 percben megismerjük mélyebben is egymást, és átbeszéljük terveidet, céljaidat, és azt, hogy mire van most a legnagyobb szükséged. 
  3. Ez alapján, átbeszéljük, hogyan tudnánk-e együttműködni, és ha igen, milyen formában. 
  4. Így, igazából a legrosszabb, ami történhet: kaptál ingyen néhány tippet, amivel fejleszteni tudod magad. Jó ajánlat? 🙂  

Egyenesen Londonból hozom el neked a tudást

Londonban diplomáztam Business Pszichológia szakon. A program első részében megtanultuk a professzionális coaching mesterségét, míg a második félévben az igazán sikeres szervezetfejlesztés aspektusat sajátítottuk el. Mindezt egy multinacionális környezetben. Voltak szaktársaim, akik Indiából, mások az Egyesült Államokból vagy Brazíliából jöttek. Együtt tanultunk, támogattuk egymást. Megosztottuk tudásunkat, tapasztalatainkat, világnézetünket.