fbpx

Építs sikeres magánpraxist pályakezdő pszichológusként, amivel biztos megélhetést teremthetsz magadnak, még akkor is, ha úgy érzed, nincs elég tapasztalatod!

6 lépcsős, professzionális one-to-one mentorprogram, teljesen egyénre szabva a sikeres karrierért

Ha te is szeretnél Végre elindulni a karriered útján pályakezdő pszichológusként...

...és nem egész nap másnak robotolni netto 160.000 Ft-ért...

...és mindezt úgy, hogy közben azzal foglalkozol, amit szeretsz...

...akkor itt a helyed!

2 esetben erősen ajánlott neked ez az intenzív 16 hetes, teljesen egyénre szabott mentorprogram

Ha még Pszichológus hallgató vagy

Még egyetemista vagy. Tudom, hogy milyen az, amikor bent ülsz órán, de igazából tökre nem érdekel az, amiről éppen a tanár beszél. Nem beszélve arról, amikor ez az 5-ik  órád aznap, hulla fáradt vagy, és a tanár is full unottan beszél. Pontosan tudom, ugyanazt az utat jártam végig, mint te. És, sajnos, sok tantárgy nem is kapcsolódik úgy igazán a pszichológiához. Ha felmerül benned az a kérdés, hogy miért ezt, és miért nem olyan dolgokat tanítanak, amelyek a nagybetűs életre nevelnek, akkor jó jó helyen jársz! 

Ha már pszichológus vagy, de még pályakezdő

Már végzett pszichológus vagy. Ismerős az érzés, amikor azon gondolkozol, hogy az évente kb. 500 új pszichológus kolléga között hogyan fogok én sikeres magánpraxist alapítani, ahol ráadásul nem nettó 160.000 Ft-ot keresek? És nem gürizni egész nap? Ne érts félre, nem azt mondom, hogy a tapasztalat nem kell. Dehogynem, nem is vitás. Én csak azt mondom, hogy ezt máshogyan is meg tudod szerezni. 

Milyen előnyöket élvezhetsz, ha jössz a mentorprogramba? 

A lépéselőny szabadsága

Magyarországon évente 400-500 pszichológus végez sikeresen az egyetemen. Ennyi pályakezdő között – nem meglepő módon – sokan nem tudnak sikeresen elhelyezkedni. Erre nyújthat megoldást a magánpraxis.  Megalkottunk egy módszert, amellyel képes leszel kitűnni a pályakezdő „kollégák” tömegéből, és automatikusan te lehetsz az első számú választás, ha valakinek pszichológusra van szüksége. Jól hangzik, nem? 🙂

A munka szabadsága

Azzal foglalkozhatsz minden nap, amivel igazán szeretsz. Nincs annál jobb, amikor nem munka a munka, mert örömmel csinálod. Tudod, amikor egyszerűen szereted azt, amivel foglalkozol, és nem azon gondolkozol hétfőn reggel, hogy még 5 nap van a hétvégéig. És nem utolsó sorban, nem lesz főnököd. Tudom, milyen az, amikor a főnököd állandóan beszól. Talán ismerős…ha így csinálod, az a baj, ha pedig amúgy, akkor meg az. Sosem jó. 

Anyagi szabadság

Szeretnél végre elköltözni otthonról és belevágni a nagybetűs életbe? Abban egyetértünk, hogy az önálló megélhetéshez pénz kell. A boltban nem adnak ingyen kenyeret, de a gázért és a villanyért is fizetni kell. Nem beszélve az albérletek elég magas áráról. Mit szolnál, ha mindezeken egyáltalán nem kellene aggódnod, mert minden hónapban lenne bőven elég, sőt még félre is tudnál rakni? Gondolj bele, mennyivel nyugodtabb lenne az életed!

Az időd szabadsága

Mit szólnál ahhoz, ha te osztanád be a saját munkaidődet? Senki nem mondja meg, mikor kezdj, és azt sem, meddig maradj. Nem kell engedélyt kérned senkitől, ha szabadságra akarsz menni. Tudod, az idő a legdrágább dolog a világon., ezért hatékonyan kell bánnod vele! 

A szabadság nem egy privilégium, amelyet adományozni lehet, hanem egy szokás, amelyre szert kell tennünk.

David Lloyd George - Az Egyesült Királyság korábbi miniszterelnöke

Hadd kérdezzek valamit!
Kérlek, hogy őszintén válaszolj!

Elgondolkoztál már valaha azon, hogyha valaki életét jobbá akarod tenni, akkor azt magaddal kell kezdeni?  Nagyon fontos, hogy legyél egészségesen önző, és foglalkozz először magaddal! A mi programunkkal elérheted azt, hogy jobbá válj, és ezáltal értékesebb segítséget tudj nyújtani az embereknek. 

Szabad élet

Akkor kelünk, amikor szeretnénk. Örömmel, mert nem okvetlenül szükséges dolgozni. De legtöbbször motiváltak vagyunk, mert a saját életünket építjük munkánkkal, és nem másokét. Van olyan hét, amikor 60-70 órát is nyomjuk, de ha közbejön valami, tudunk csak 10-et is, és mégsem rúgnak ki a munkahelyről és szabadnapokat sem kell kivenni. Igazából teljesen tőlünk függ. Mivel akkor és úgy dolgozunk, ahogyan szeretnénk, délután nem hulla fáradtan érünk haza. Van időnk magunkkal foglalkozni. Tudunk főzni valami egészségeset, el tudunk menni sportolni, tudunk a családunkkal minőségi időt tölteni. Odafigyelünk magunkra. Kevésbé leszünk betegek, kevesebb gyógyszerre van szükségünk, kevesebb mellékhatás. Örömtelibbek a mindennapok. 

Röghöz kötött élet

Mint a kismókus, végiggürizzük életünket azért, hogy mások életét jobbá tegyük. Minden nap fáradtan kelünk fel. Utáljuk a munkánkat. Délután hazamegyünk, olyan fáradtak vagyunk, hogy nincs erőnk semmihez, így bedőlünk az ágyba Netflixezni. Meg vacsorázni egy jót. Hoppá, néhány év alatt plusz 15 kiló. Fejfájás, emésztési problémák, magas vérnyomás. Gyógyszerek, majd a mellékhatásokra újabb gyógyszerek. Elvagyunk így 50-60 évig, mert kényelmes. Kibújni a komfortzónából és változtatni nehéz. “Langyos vízben” leélni egy egész életet jobb. Megöregszünk. Elment az élet. Szürkén. 

 

Teljesen egyértelmű, hogy a két példa nagy sarkítás, de talán a lényeget sikerült átadnom. 

Pályakezdő fiatalként TIÉD A DÖNTÉS, hogy melyik életed választod. Befolyásolni nem szeretnélek, távol áll tőlem, de azt annál inkább, hogy kibújj végre a komfortzónából, tegyél az életedért és élj egy igazán szabad, önfeledt és boldog életet. 

Mit kapsz, ha csatlakozol a mentorprogramhoz? 

Teljesen Rád szabott mentorprogram

Bár a programnak van egy előre felépített menetrendje (lásd a sikerút állomásai), amelyet Több coachcsal, pszichológussal, és az ország egyik legjobb és legismertebb online marketingesével, Domán Zsolttal (domarketing.hu) egyeztetve találtuk ki.  az egyes témákat teljesen rád szabjuk a one-to-one konzultációk alkalmával.

Zárt Facebook csoport tagság

A programban beléphetsz egy olyan zárt Facebook csoportba, ahol a támogató közösség mellett, hasznos és értékes tartalmakkal is készülünk. 

Telefonos Kérdezz – Felelek alkalmak

Keddenként délelőtt, 9-11 óra között fel tudsz hívni, és ha bármilyen elakadásod, kérdésed van, azokat át tudjuk beszélni. Így gyakorlatilag folyamatosan fogjuk a kezed, miközben végighaladsz a sikerúton. 

Apró meglepetések

Néhány apró meglepetésre is számíthatsz a program során. Mivel meglepetés, nem áruljuk el, hogy micsoda, de örülni fogsz neki, abban biztosak vagyunk. 

A 6 lépéses sikerút

1. A pontos útirány megfogalmazása

Kutatások alapján a pályakezdő fiatalok mindössze néhány %-ának vannak jól megfogalmazott belső- és külső céljaik. Mindezek hiányában, sokan csak úgy bolyonganak, és nem tudják, hogyan jussanak el 1-ről a 2-re.  Tudod, olyan ez, mint egy kormányos nélküli hajó. De mit szólnál, ha a szenvedélyed és a benned rejlő potenciál alapján pontosan megfogalmaznánk, hogy melyik kikötő lesz a célállomás. És mindehhez egy profi kapitányt is adunk, aki egész úton támogat, és mondja, hogy pontosan mit csinálj. Hogy érzed, így már belevágnál? 

3. Az akadályok ledöntése

A társadalmi normák és szülői minták olyan tudattalan, korlátozó hiedelmeket ültethetnek fejünkbe, amelyek sokszor a siker útjában állnak. A mentorprogram keretén belül átbeszéljük ezeket, felszínre hozzuk, és lecsökkentjük hatásukat, vagy akár meg is szüntethetjük. Ezeket eltávolítva, a siker könnyedebben és biztosabban lehet a tiéd pályakezdő fiatalként. 

5. Hogyan kérhetsz el több, mint 10.000 Ft-ot óránként, még akkor is, ha pályakezdő vagy és kevés a tapasztalatod?

Pályakezdő pszichológusként alacsony árak mellett dolgozunk, főként azért, mert nincs még tapasztalatunk és emiatt úgy érezzük, nem érdemeljük meg.  Van azonban egy olyan módszer, amellyel több pénzt kérhetsz el. A mentorprogramban kiderítjük, hogy benned mi a különleges, és azt felhasználva összerakunk egy egyedülálló ajánlatot. Így már lelkiismeret furdalás nélkül elkérhetsz egy magasabb összeget is, hiszen egy különleges szolgáltatást nyújtasz.  

2. A győztes és a vesztes közötti különbség

Egy amerikai kutatás szerint 100 közel azonos, pályakezdő fiatal közül 30 év múlva mindössze 5 érte el álmait. Mit csinálnak a sikeres emberek máshogy, és miért nem sikerül olyan sokaknak? Mindezeket fogjuk közösen átbeszélni, és segítünk, hogy te az 5%-hoz tartozz. 

4. Hogyan válhatsz automatikusan első számú választássá, még akkor is, ha évente 400-500 új pszichológus végez?

Biztosan ismerős az érzés, amikor azon gondolkozol, hogyan fogom megtalálni a számomra ideális munkalehetőséget? Ahol jól érzem magam, megbecsülnek, és még a fizetésemből is kijövök.  Évente többszáz új pszichológus diplomázik. Ennyi pszichológus valamilyen módon ki kell tűnni. Éppen ezért meg kell határozni egy kisebb célközönséget, akiknek te leszel az első számú pszichológus. Ezek az emberek szinte biztosan hozzád fognak fordulni segítségért. Így könnyedén el tudsz indulni. Ezt is megcsináljuk közösen, jól hangzik, nem?  

6. Technikai megvalósítás

A mai világban elengedhetetlen egy profi weblap. Egy olyan felület, ahol megismerhetnek, ahol a tudásodat hirdeted, és amin keresztül kommunikálsz követőiddel. A mentorprogram keretén belül én elkészítem neked a weblapod alapjait, és lépésről megmutatom, hogyan tudod szerkeszteni a továbbiakban. Ezután, segítek megírni a szöveget is hozzá. Így, egy profi weblapod lehet, amely képes új vevőket szerezni és értékesíteni. Nem a semmiből találgatok, az elmúlt 2 évben felépítettem magamnak egy – szakértők által – kb. 700-800 ezer Forintra becsület weblapot. Több száz munkaórát tettem bele. Nem volt könnyű, de ezután garantálni tudom, hogy neked is meg tudom csinálni. 

Mit tartalmaz a program? 

Összesen 397.920.- helyett most csak 259.990 Ft!

Tetszik, de egyben túl sok? 

Válaszd a részletfizetést!

Választhatsz 6 havi részletfizetést is, ebben az esetben egy havi részlet csak 39.998 Ft!

Tudom, hogy nem kevés pénz. Tudom, hogy sokat kell érte dolgozni, hogy ki tudd ezt fizetni. Tudom, hogy ez fáradtságos. Én is dolgoztam óránként 1000 Forintért a tűző napon egész nap. Ráadásul nem is oly régen. 

Viszont gondolj bele, hogy ezt az összeget akár 1 hónap alatt is visszakeresheted. Ha viszont a részletfizetést választod, akkor havonta mindössze 39.998 Forint az ára, amelyet könnyedén össze lehet gyűjteni. Egyel kevesebb cipő és 2-vel több munkanap. Nem olyan sok. Gondolj bele, hogy a jövődről van szó. Arról van szó, hogy évekig gürizel, vagy kilépsz a komfortzónádból, elindulsz egy kevésbé szokványos úton, és néhány év múlva olyan életed lehet, amelyet megálmodtál. 

A tét a jövőd. A választás a tied. 

 

mit mondanak azok, akik velem dolgoznak?

...Balázs az elejétől kezdve nagyon megértő, nyitott és barátságos embernek tűnt és neki is köszönhető, hogy ilyen jó volt a légkör már a kezdetekben is. Nagyon hálás vagyok érte, hogy odafigyelt egyenként ránk és külön kérdéseket tett fel, emellett hasonló példákat hozott, ami segített nekünk abban, hogy rátaláljunk a problémánk gyökerére. Mindig előre készült prezentációkkal, nagyon precíz volt és látszódott rajta, hogy érti amit mond és nagy tudása van...
Berlinger Dorcsi
...Egyébként én egy héten többször szoktam még este nekiállni sütni, főzni másnapra, házimunkákat végezni, hogy utólérjem magam, hisz napközben fontosabb a gyerekekre figyelni és így sokmindenre a ház körül nem jut időm, de ilyenkor korábban mindig egy karikásszemű zombi voltam másnapra, most viszont a éjszakai ténykedéseim előtt elvégeztem egy-egy rövid technikát, relaxációt ami pár percet vett csak igénybe és szinte újult erőre kaptam, hamarabb végeztem a feladatokkal és másnap is frissebb voltam...
Kovács Ági
...Balázs személyében egy közvetlen, nyugodt, következetes és felelősségteljes embert és szakembert ismertem meg. Olyan ember, akit a felmerülő kérdések megoldása őszintén foglalkoztat, természetesen a legmagasabb fokú empátia és megértés mellett. Ajánlom őt mindenki számára, aki hajlandó szembe nézni élete fontos kérdéseivel...
Szőke Gábor
...Már az első beszélgetésünk alakalmával szimpatikus voltál,a kisugárzásoddal amit azt sugallta bizhatsz bennem.Nagyon sok jót,kaptam az órák során,volt amikor nehéz,volt amikor könnyedebb óráink voltak.Mindenkinek csak ajánlani tudom Balázst,mert sok jót és tanulást kaptam tőle...
Nagy Péter

Bónuszok

Bónusz #1 a sikerút elmetérképe

Nagy Zoltán – lifedrive.hu; Változás tanácsadó, Coach, Gondolattérkép specialista

Fontos nagyobb perspektívában látni az előttünk álló utat. Így minden egyes kis részletet könnyebben hozzá tudjuk kapcsolni a nagy egészhez. Nagy Zoltán segít elkészíteni a saját részletes gondolattérképedet, amellyel közösen 120 percen keresztül fogtok dolgozni.  Ez egy  átfogó folyamatleírás, amely útvezetőként, mankóként szolgál az egész program alatt. 

értéke: 35.980 Forint

Bónusz #2 Önbizalomnövelő workshop

Liptai-Wagner Balázs – Pszichológus

Sajnos, sok esetben az önbizalomhiány, mint egy úton levő akadály hátráltat bennünket a  sikeres karrier felépítésében. Itt, a Psycholife-nál abban hiszünk, hogy sokkal többre lennénk képesek nagyobb magunkba vetett hittel és bizalommal. Éppen ezért, mivel ez egy teljes körű mentorprogram, fontosnak tartottunk egy olyan workshopot is beleilleszteni, amely segítségével hatványozottan megnövelhetjük önbizalmunkat, és mintegy következmény, sikeresebbek lehetünk a karrierünkben. 

értéke: 44.990 Forint

Bónusz #3 Szendrei Ádám - SzuperÉn könyv

Szendrei Ádám – szendreiadam.hu; tudasatarklub.hu

Szendrei Ádám a Tudástár Klub alapítója idén írt egy korszakalkotó önfejlesztő könyvet, amelyet azóta mindenki – még a legnevesebb szakemberek  is – nagyon dicsérnek. Én is olvastam, rendkívül inspiráló. Azt gondolom, hogy ez egy olyan könyv, amelyet neked, mint pályakezdő fiatalnak el kell olvasni. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy ajándékba adjuk a mentorprogram mellé. 

értéke: 5990 Forint

Bónusz #4 Domán Zsolt: Új Vevők Futószalagon könyv

Domán Zsolt – online marketing tanácsadó; domarketing.hu

Domán Zsolt az ország egyik legismertebb online marketingese, aki többszáz kezdő vállalkozásnak segített elindulni az igazán sikeres karrier felé. Az Új Vevők Futószalagon könyvében azt a 3 lábú vevőrendszert mutatja be teljes körűen, amely segítségével te is igazán sikeres vállalkozó lehetsz. 

értéke: 5990 Forint

A mentorprogram tanácsadója

Sebestyén Balázs

Business pszichológus. Maratonfutó. Vállalkozó. Istenhívő.

A Psychosiker és egyben a Psycholife megálmodójaként hiszek abban, hogy együttműködéssel az élet sokkal harmonikusabb és boldogabb lehet. Az üzleti munkában is a nyertes-nyertes (win-win) típusú helyzetekben hiszek,  amikor a megállapodás mindkét fél számára előnyös. Azt vallom, hogy egy vállalkozás hosszú távon úgy tud fennmaradni, ha mindig többet ad. Ebben a szellemiségben vált valóra hónapok munkájával ez a program is, hogy szolgálja a sikeres karrierépítésed útját. 

 

...a nyertes-nyertes (win-win) típusú helyzetekben hiszek...

Mit tartok én a legfőbb előnynek?

A becsületességet. Azt, hogy megpróbálok mindig a legkorrektebb, legtisztességesebb módon foglalkozni az ügyfelekkel, vásárlókkal.  Nem volt még olyan helyzet, amelyet nem tudtunk volna úgy megoldani, hogy az mindkét félnek nyertes-nyertes helyzetet teremtsen. Azt vallom, hogy hosszú távon ez az, ami igazán jövedelmező. 

És erre garanciát is vállalok! 

„My day is usually quite hectic. Before I used Taskraft I had to juggle all my various tasks in my mind throughout the day.
Taskraft helped me get more organized, and now I simply get more done.” – Fekete Róbert

visszaadjuk az árát, ha nem tetszik

Biztosak vagyunk abban, hogy ez a mentorprogram segíteni fog neked eljutni A-ból B-be. Éppen ezért, ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit szerettél volna, vagy bármilyen hiányérzeted van a mentorálás kapcsán, visszafizetjük a teljes vásárlási összeget. 

A korrektség jegyében ezzel a program végéig tudsz élni, utána sajnos nem áll módunkban ezt elfogadni. 

100%-os

Félsz, hogy nehéz lesz?

Igazad van. Az lesz. 

Nem adják ingyen. Nem véletlen csináltunk egy 16 hetes one-to-one mentorprogramot. 

Az út sokszor fárasztó, melós, és megpróbáltatásokkal teli. Harcolni kell magaddal, a szülői mintákkal, a kúltúrbörtönnel.

 

de céltalan PÁLYAKEZDŐNEK LENNI, AKI MÉG AZt SEM TUDJA, HOGY MERRE TART, MÉG NEHEZEBB... 

A döntés a tied! De ha jössz, becsületesen, lépésről lépésre végigvezetünk a sikerúton, aminek a végén hálás leszel, és olyan életbe kezdhetsz, amiről most csak álmodozol. 

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a contact@psycholife.hu e-mail címre és mindenképpen találni fogunk megoldást, bármi legyen is az!

MARADTAK MÉG KÉRDÉSEID?

A konzultáció időtartama 85-90 perc. Az elején van egy néhány perces bemelegítő beszélgetés, mint például: hogy telt a heted, mi volt a jó és a kevésbé jó, hogyan és miben tudtál haladni. Ezután, az óra első felében átbeszéljük a házi feladatot, és az ahhoz kapcsolódó gyakorlatokat, majd pedig belevágunk az új anyagba. De minden konzultáció rád és a te igényeidre szabott, ezért a fentebb felsorolt menetrend csupán iránymutatónak szolgál. Az alkalmakat teljes mértékben egyéni megbeszélés alapján egyeztetjük le. Őszintén, a személyes mentorálást sokkal jobban preferálom, mert egyszerűen más. Talán, ezzel egyetértesz velem. 🙂 Éppen ezért elsődlegesen Budapesten, a Ráday utcában tudunk együttdolgozni. Ezen felül, viszont, online is dolgoztam már több személlyel, így ha ez lenne az akadálya az együttmüködésünknek, akkor ne legyen, mert Zoom videóhívás formájában meg fogjuk oldani. Igazából, ez egy közös megállapodás kérdése. Nyilvánvalóan, ebben az esetben egyeztetünk egy másik időpontot. Arra azonban szeretnélek megkérni, hogy csak akkor jelentkezz a programra, ha bele tudod tenni az energiáidat. Biztosan egyetértünk, hogy nem azért fizetsz, hogy elmismásold a programot.