fbpx

A nap első órája rendkívül fontos!

Kutatások alapján a nap első órája meghatározó az aznapi kedvünkre nézve!
Tudományosan bizonyított, hogy egy pozitív löket a nap elején milyen csodákat képes tenni velünk a nap későbbi részében.
A magyarázata ennek az, hogy "ráállítjuk" elménket a pozitív történések percepciójára, így jóval nagyobb eséllyel vesszük észre a pozitív eseményeket, gondolatokat, személyeket.
Start

A hétköznapok boldogsága abban áll, hogy reggel felkelsz, és alig várod, hogy végezz a reggelivel. Alig várod a reggeli tornát. Alig várod, hogy felöltözhess. Alig váró, hogy kiléphess a házból - és alig várod este, hogy hazatérj...

George Burns

Reggelente kapsz egy pozitív gondolatot, hogy jól induljon napod!

Kedves Balázs! Feldobtad a napunk (kolléganőmmel együtt) ezzel az idézettel. Ki is nyomtattuk, felkerült az irodánk falára. Hálásan köszönjük. Legyen szép napod! ​

Krisztina & Eszter

Szia Balázs! Ez a mai nagyon betalált és sokat adott. Hálás köszönet érte! Legyen olyan a napod, amilyet szeretnél! ​

Gabi

Kedves Balázs! Nagyon köszönöm a leveleidet, hasznos volt egytől egyig mind. Most azt az időszakot élem, hogy kell a megerősítés. Elbizonytalanodom annyi negatív dolog zúdul a világból ránk. Meg kell mindenkinek találnia a számára helyes döntéseket. Hiszem, hogy együtt könnyebb! Ismeretlenül is köszönöm a lehetőséget!

Edit