fbpx

Köszönöm bizalmad! A kért anyagot elküldtem emailben, de addig is, van itt még neked valami!

Őszintén szeretnék neked segíteni, Ezért Összeállítottam egy villámkurzust, ami segíthet…

És mindez egy nevetséges 5490 Ft.-os áron a tied lehet! 

Egyszerűség. Praktikusság. Hatékonyság.

Mindenki számára érhető módon, gyakorlatorientáltan, a hatékonyabb, sikeresebb és kiegyensúlyozottabb mindennapokért. 

A program várható hatása 

Kiegyensúlyozottabb és minőségibb emberi kapcsolatok

Kutatások szerint átlagosan elménk valódi képességének csupán 8-12%-át használjuk. Tudatunk olyan dolgokra is képes, amit el sem tudunk képzelni! Éppen ezért, a programot úgy alkottuk meg, hogy képes legyél használni belső erőforrásaidat. 

Nagyobb önbizalom

Minden héten, az adott témakörhöz összeállítottunk olyan gyakorlatokat, amelyeket könnyedén el tudsz  sajátítani, és később bármikor alkalmazni. 

Jobb testi egészség

Minden héten egy kis anyagot, „tudásmorzsát” kapsz, amelyek hozzásegítenek a mélyebb önismerethez, a kiegyensúlyozottabb mindennapokhoz. Ezt a tudást az emberek mindössze néhány százaléka ismeri. Sajnos. Pedig a harmonikus élet tanulható! 

Kevesebb szorongás

A program nyolc héten keresztül lépésről lépésre végigvezet egy alap, de komplex életmód-változtatáson. Minden héten egy-egy új témakörrel foglalkozunk, és a kapcsolódó gyakorlatok elvégzésére ösztönzünk. A nyolc hét egymásra épül, és a testi-lelki egyensúly megteremtését szolgálja.

Jobb időmenedzsment, kevesebb halogatás

Mai rohanó világunkban nehéz időt szentelni magunkra. Kevés az énidő, ami újabb feszültséghez vezet. Úgy alkottuk meg a programot, hogy naponta 15-20 perc időráfordítás elegendő legyen. Egyidőben azt is tudjuk gyakorolni, hogy hagyjunk magunkra is időt. 

NÉZZ bele a programba!    

A témakörök: 

a csomag tartalma

És még a programról…

A várható jótékony hatás…

Magasabb szubjektív boldogságszint

NAGYOBB ÉLETELÉGEDETTSÉG

ELÉRT CÉLOK, MEGVALÓSÍTOTT ÁLMOK

Frissesség és több életerő

TESTI ÉS LELKI EGYENSÚLY

Ki vagyok én?

Misszióm a magyar társadalom mentális egészségnek javítása és támogatása.

A villámkurzus ára 5490 Forint

Az online szolgáltatás és az együttműködés újragondolása (win-win szituáció kialakítása) lehetőségei teszik elérhetővé, hogy ezt a programot ilyen kedvező, megfizethető áron tudjom kínálni. 

Azért is döntöttem egy ilyen kedvező ár mellett, mert elkötelezettek vagyok abban, hogy ezt a tudást minél több ember elsajátíthassa, kialakítva ezzel az igazán boldog és sikeres életet. 

DE VISSZAADOM AZ ÁRÁT, HA NEM VAGY MEGELÉGEDVE…

Senki sem szereti, ha nem azt kapja, amit szeretett volna.  Számomra különösen fontos a minőség. Éppen ezért, a programra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok, mert bízom a program hatékonyságában.  

Ha bármilyen probléma merülne fel, írj egy e-mailt, és visszafizetem a teljes összeget.

Azt gondolom, hogy 2 hét elég idő ahhoz, hogy eldöntsd, elégedett vagy-e a programmal, így kérlek, ezen időszakon belül jelezd nekem szándékod. Ezen időszak után nem áll módomban visszatéríteni az összeget!

100%-os

De mit tartok én a legfőbb előnynek?

A becsületességet. Azt, hogy megpróbálok mindig a legkorrektebb, legtisztességesebb módon foglalkozni az ügyfelekkel, vásárlókkal.  Nem volt még olyan helyzet, amelyet nem tudtunk volna úgy megoldani, hogy az mindkét félnek nyertes-nyertes helyzetet teremtsen. Azt vallom, hogy hosszú távon ez az, ami igazán jövedelmező. 

És erre garanciát is vállalok! 

[xyz-ihs snippet="kihivasok-megrendeles"]
Hogyan tovább?

Ahogy olvashattad már, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ez azt jelenti, ha nem vagy a programmal megelégedve, vagy mást kaptál, mint amit szerettél volna, írsz egy e-mail és visszafizetem a teljes összeget, vagy akár más szolgáltatásra is be tudod váltani.

Ha egyszer megvásároltad, a kurzus örökké a tied lesz. Akár azt meg is tudod ismételni, ha úgy érzed, szükséges. 

A kurzust úgy építettük fel, hogy az mindenki számára befogadható és megvalósítható legyen. Ezen felül, a program szolgáltatásának része, hogy egy-egy esetleges elakadásnál segítséget nyújtunk. A zárt Facebook csoportban pedig csupa támogató és segítőkész személy van benne. 🙂 

A program, a belépés után, a weboldalon érthető el. Az otthoni gyakorlatokat azonban természetesen le tudod tölteni. A 8 hét időtartama alatt minden héten egy-egy új témát dolgozunk fel, amelyek egymásra épülnek. 

Természetesen! Célom egy életmódfejlesztő mozgalom létrehozása. A klubtalálkozók és kérdezz & felelek alkalmával pedig egy kis csapatépítés, ismerkedés másokkal is megvalósul. 

Külsős előadókat hívok meg, akik saját életükkel adnak inspirációt. Az előadások havonta egyszer kerülnek megrendezésre Zoom-on keresztül, amelyekről mindig időben e-mailben kapsz értesítést. 

A klubtalálkozókat keddenként 18 órától szoktuk tartani, jelenleg online (Zoom programot használva), amelyről mindig néhány nappal előtte kiküldünk egy meghívót.