fbpx
Kedves programban résztvevő!

Örülük, hogy letöltötted ezt a programot. Ez azt jelenti, hogy szeretnél fejlődni és fejleszteni a benned rejlő képességeket! Társadalmunkban kisebbségben vannak azon személyek, akiknek van motivációja a folyamatos tanulásra, továbbképzésre. Ez szomorú, hiszen – véleményem szerint – az önfejlesztés létfontosságú, és a magunkba fektetett energia többszörösen megtérül.

Szeretnék gratulálni neked! Egy nagy lépést tettél afelé, hogy egy magasabb életminőségen élhesd életed. Örülök, hogy motivált vagy, hogy megváltoztasd mindennapjaidat!

Ahogy azt már a honlapon is láthattad, a vásárlástól számított három héten belül 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok a termékre. Ez azt jelenti, hogy ha nem vagy megelégedve a kapott programmal, vagy annak szakmaiságával, vissza tudod igényelni a teljes vásárlási összeget.

HOGYAN HASZNÁLJAM A PROGRAMOT?  – FONTOS, KÉRLEK, OLVASD EL!

A program 16 napig tart. Célunk, hogy ezen kb. 2 hetes időszak első felében rávezessünk néhány – életet megváltoztató – új szokásra. A következő 1 hét alatt történik ezek kibővítése, illetve néhány, kiegészítő szokás beiktatása a mindennapokba. 

Kétnaponta egy témakört járunk végig, és az azokhoz kapcsolódó feladatok elvégzésére ösztönzünk. Minden lépcsőfokon az előzőre épül. Talán egy szemléletes példa erre egy ház megépülése. Először segítünk elsajátítani az alapokat, majd lépésről lépésre haladunk a cél – a kész ház – felé. A két hónapos időtartam hosszú idő, illúzió lenne azt gondolni, hogy nem lesznek kisebb problémák, motivációhiány, de ne felejtsük, hogy ez is része életünknek!

A vásárlástól számított kétnaponta reggel kapni fogsz egy emlékeztető e-mailt. 

A program a pszichológiai legmodernebb irányzatára, a pozitív pszichológiai alapjaira épül.

A következő 16 nap során olyan tanácsokkal és gyakorlatokkal látunk el, amelyek segítenek abban, hogy tudatosan, az élet pozitív, derűs oldalára fordítsd figyelmed nagy részét. Ez nem jelenti azt, hogy nem szükséges a rossz és negatív történésekkel, eseményekkel foglalkozni. Úgy igyekeztünk összeállítani a programot, hogy miközben oldódnak a negatív érzések, félelmek, azokat szép, fokozatosan átvegye a pozitív gondolkodás, mint szokásmintázat. Számos, sokat idézett világhírű tudományos vizsgálat igazolja, hogy a reményteli, optimista általános életszemlélet együtt jár a hosszú távú, jó egészséggel, a sikeresebb, elégedettebb élettel, sőt ezek az emberek még tovább is élnek. 

Sokan írnak naplót életük történésiről. Sokan csak szabadidőtevékyenségként, mások emlékként, vannak olyanok, akik ezzel írják ki magukból gondolatainkat. Sok félék vagyunk, ez így szép! 

Készítettünk mi is egy, a programhoz kapcsolódó kis naplót. Töltsd le, és írd bele élményeidet. Emeld ki a pozitívumokat, de érdemes a nehézségeket is papírra vetni, hogy tanulhassunk belőle. Meglátod, jó érzés lesz visszaolvasni!

Készítettünk egy néhány kérdésből álló kérdőívet. Szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a program elkezdése előtt. Ez teljesen anonim, neked és nekünk is jó visszajelzést ad arról, hogy milyen változás történt életedben. A tételek – többek között –  a szubjektív boldogságot, életelégedettséget, alvásminőséget vizsgálják. A kitöltés kb. 1-2 percet vesz csupán igénybe.