fbpx
Gratulálok! Az anyagot hamarosan elküldjük e-mailben, de addig is van itt még valami!
50%

Lehet, hogy korainak vagy rámenősnek gondolod, hogy már rögtön felkínálunk valamit. Őszinte leszek, megértelek. 

Ezzel a kurzussal, mi nem keresünk semmit, hiszen felméréseink alapján ez csupán a hirdetési költségeinket fedezi. Másrészről, nem kínálnánk olyat, ami nem fontos! Nagy problémának tartjuk, hogy nem tudjuk megfelelően és hatékonyan kezelni a stresszt, és hagyjuk, hogy átvegye felettünk a kontrollt és „folyamatos fájdalmat okozzon.” Tegyünk erre pontot most, és ne legyen végre az „divat”, hogy nem teszünk az életünkért és egészségünkért! 

Legyen ez egy nyertes-nyertes megállapodás, te adsz nekünk egy esélyt, ami megalapozhatja a későbbi együttműködésünket, mi pedig még több embernek tudjuk eljuttatni ezt az anyagot. 

stresszkezelő program

16 napos gyakorlatias villám stresszkezelő program a nyugodtabb és kiegyensúlyozotabb mindennapokért

A programról

olyan tudás, amely megváltoztatja életed

Minden héten egy kis anyagot, „tudásmorzsát” kapsz, amelyek hozzásegítenek a mélyebb önismerethez, a kiegyensúlyozottabb mindennapokhoz. Ezt a tudást az emberek mindössze néhány százaléka ismeri. Sajnos. Pedig a harmonikus élet tanulható! 

Hatékony, kipróbált gyakorlatok

Minden héten, az adott témakörhöz összeállítottunk olyan gyakorlatokat, amelyeket könnyedén el tudsz  sajátítani, és később bármikor alkalmazni. 

komplex, egymásra épülő témák

A program 16 napon keresztül lépésről lépésre végigvezet egy alap, de komplex stresszkezelésen. Minden héten egy-egy új témakörrel foglalkozunk, és a kapcsolódó gyakorlatok elvégzésére ösztönzünk. A tizenhat nap egymásra épül, és a testi-lelki egyensúly megteremtését szolgálja.

NAPONTA MINDÖSSZE 15-20 perc

Mai rohanó világunkban nehéz időt szentelni magunkra. Kevés az énidő, ami újabb feszültséghez vezet. Úgy alkottuk meg a programot, hogy naponta 15-20 perc időráfordítás elegendő legyen. Egyidőben azt is tudjuk gyakorolni, hogy hagyjunk magunkra is időt. 

Teljesen természetes

Kutatások szerint átlagosan elménk valódi képességének csupán 8-12%-át használjuk. Tudatunk olyan dolgokra is képes, amit el sem tudunk képzelni! Éppen ezért, a programot úgy alkottuk meg, hogy képes legyél használni belső erőforrásaidat. 

NÉZZ bele a programba!    

A témakörök: 

A STRESSZT TÖBB IRÁNYBÓL IS KEZELNI KELL!

És még a programról…

A várható jótékony hatás…

Magasabb szubjektív boldogságszint

NAGYOBB ÉLETELÉGEDETTSÉG

ELÉRT CÉLOK, MEGVALÓSÍTOTT ÁLMOK

FRISSESSÉG ÉS TÖBB ÉLETERŐ

Testi- és lelki egyensúly

A program vezetője:

Sebestyén Balázs

Végzett alapszakos pszichológia hallgató. Maratonfutó. Vállalkozó. Istenhívő.

A Psychosiker és egyben a Psycholife megálmodójaként hiszek abban, hogy együttműködéssel az élet sokkal harmonikusabb és boldogabb lehet. Az üzleti munkában is a nyertes-nyertes (win-win) típusú helyzetekben hiszek,  amikor a megállapodás mindkét fél számára előnyös. Azt vallom, hogy egy vállalkozás hosszú távon úgy tud fennmaradni, ha mindig többet ad. Ebben a szellemiségben vált valóra hónapok munkájával ez a program is, hogy szolgálja a testi-lelki egyensúly megteremtését.

 

...a nyertes-nyertes (win-win) típusú helyzetekben hiszek...

A program ára 6490 Forint , így ha innen kilépsz csak ilyen áron fogsz tudni regisztrálni...

Most viszont 4190 Forintért a tied lehet!
Ehhez használd az "upsell" kuponkódot!

Az online szolgáltatás és az együttműködés újragondolása (win-win szituáció kialakítása) lehetőségei teszik elérhetővé, hogy ezt a programot ilyen kedvező, megfizethető áron tudjuk kínálni. 

Azért is döntöttünk egy ilyen kedvező ár mellett, mert elkötelezettek vagyunk abban, hogy ezt a tudást minél több ember elsajátíthassa, kialakítva ezzel az igazán boldog és sikeres életet. 

+ Bónuszok, amelyeket rövid ideig ingyenesen megkapsz

zárt facebook csoport

értéke: 8000 Forint

Klubtalálkozó és kérdezz & felelek

Vendégünk vagy a klubtalálkozókra. Ilyenkor megbeszéljük a felmerült kérdéseket, illetve kibővítünk egy-két témát mélyebb szakmai anyagokkal is. 

értéke: 10.000 Forint

előadások havonta

Minden hónapban a vendégünk vagy egy érdekes előadásra. 

értéke: 4000 Forint

Ajándékba kapsz legalább 20.000 Forintnyi szolgáltatást!

DE VISSZAADjuk AZ ÁRÁT, HA NEM VAGY MEGELÉGEDVE…

Senki sem szereti, ha nem azt kapja, amit szeretett volna.  Számunkra különösen fontos a minőség. Éppen ezért, a programra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, mert bízunk a program hatékonyságában.  

Ha bármilyen probléma merülne fel, írj egy e-mailt, és visszafizetjük a teljes összeget. 

Azt gondolom, hogy 2 hét elég idő ahhoz, hogy eldöntsd, elégedett vagy-e a programmal, így kérlek, ezen időszakon belül jelezd nekem szándékod. Ezen időszak után nem áll módomban visszatéríteni az összeget!

100%-os

De Mit tartok én a legfőbb előnynek?

A becsületességet. Azt, hogy megpróbálok mindig a legkorrektebb, legtisztességesebb módon foglalkozni az ügyfelekkel, vásárlókkal.  Nem volt még olyan helyzet, amelyet nem tudtunk volna úgy megoldani, hogy az mindkét félnek nyertes-nyertes helyzetet teremtsen. Azt vallom, hogy hosszú távon ez az, ami igazán jövedelmező. 

És erre garanciát is vállalok!