fbpx
Psychosiker

Álmodd meg! Valósítsd meg!

8 hetes, teljes körű életmód-változtató program, amely megtanít arra, hogyan legyél boldogabb és sikeresebb. 

Tedd magadévá az igazán boldog, önfeledt és sikeres életet, amikor azt mondod: „Na, végre! Minden rendben van!”

A programról

olyan tudás, amely megváltoztatja életed

Minden héten egy kis anyagot, „tudásmorzsát” kapsz, amelyek hozzásegítenek a mélyebb önismerethez, a kiegyensúlyozottabb mindennapokhoz. Ezt a tudást az emberek mindössze néhány százaléka ismeri. Sajnos. Pedig a harmonikus élet tanulható! 

Hatékony, kipróbált gyakorlatok

Minden héten, az adott témakörhöz összeállítottunk olyan gyakorlatokat, amelyeket könnyedén el tudsz  sajátítani, és később bármikor alkalmazni. 

komplex, egymásra épülő témák

A program nyolc héten keresztül lépésről lépésre végigvezet egy alap, de komplex életmód-változtatáson. Minden héten egy-egy új témakörrel foglalkozunk, és a kapcsolódó gyakorlatok elvégzésére ösztönzünk. A nyolc hét egymásra épül, és a testi-lelki egyensúly megteremtését szolgálja.

NAPONTA MINDÖSSZE 15-20 perc

Mai rohanó világunkban nehéz időt szentelni magunkra. Kevés az énidő, ami újabb feszültséghez vezet. Úgy alkottuk meg a programot, hogy naponta 15-20 perc időráfordítás elegendő legyen. Egyidőben azt is tudjuk gyakorolni, hogy hagyjunk magunkra is időt. 

Teljesen természetes

Kutatások szerint átlagosan elménk valódi képességének csupán 8-12%-át használjuk. Tudatunk olyan dolgokra is képes, amit el sem tudunk képzelni! Éppen ezért, a programot úgy alkottuk meg, hogy képes legyél használni belső erőforrásaidat. 

NÉZZ bele a programba!    

A témakörök: 

a csomag tartalma

És még a programról…

A várható jótékony hatás…

Magasabb szubjektív boldogságszint

NAGYOBB ÉLETELÉGEDETTSÉG

ELÉRT CÉLOK, MEGVALÓSÍTOTT ÁLMOK

FRISSESSÉG ÉS TÖBB ÉLETERŐ

Testi- és lelki egyensúly

A program vezetője:

Sebestyén Balázs

Végzett alapszakos pszichológia hallgató. Maratonfutó. Vállalkozó. Istenhívő.

A Psychosiker és egyben a Psycholife megálmodójaként hiszek abban, hogy együttműködéssel az élet sokkal harmonikusabb és boldogabb lehet. Az üzleti munkában is a nyertes-nyertes (win-win) típusú helyzetekben hiszek,  amikor a megállapodás mindkét fél számára előnyös. Azt vallom, hogy egy vállalkozás hosszú távon úgy tud fennmaradni, ha mindig többet ad. Ebben a szellemiségben vált valóra hónapok munkájával ez a program is, hogy szolgálja a testi-lelki egyensúly megteremtését.

 

...a nyertes-nyertes (win-win) típusú helyzetekben hiszek...

A program ára 6490 Forint

Az online szolgáltatás és az együttműködés újragondolása (win-win szituáció kialakítása) lehetőségei teszik elérhetővé, hogy ezt a programot ilyen kedvező, megfizethető áron tudjuk kínálni. 

Azért is döntöttünk egy ilyen kedvező ár mellett, mert elkötelezettek vagyunk abban, hogy ezt a tudást minél több ember elsajátíthassa, kialakítva ezzel az igazán boldog és sikeres életet. 

+ Bónuszok, amelyeket rövid ideig ingyenesen megkapsz

zárt facebook csoport

értéke: 8000 Forint

Klubtalálkozó, kérdezz & felelek hetente

Minden héten összegyűlünk egyfajta csapatépítés, és egymás megismerése céljából. Ilyenkor megbeszéljük a felmerült kérdéseket, illetve kibővítünk egy-két témát mélyebb szakmai anyagokkal is. 

értéke: 10.000 Forint

előadások havonta

Minden hónapban a vendégünk vagy egy érdekes előadásra. 

értéke: 4000 Forint

Ajándékba kapsz legalább 20.000 Forintnyi szolgáltatást!

DE VISSZAADjuk AZ ÁRÁT, HA NEM VAGY MEGELÉGEDVE…

Senki sem szereti, ha nem azt kapja, amit szeretett volna.  Számomra különösen fontos a minőség. Éppen ezért, a programra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, mert bízom a program hatékonyságában.  

Ha bármilyen probléma merülne fel, írj egy e-mailt, és visszafizetem a teljes összeget.

Azt gondolom, hogy 2 hét elég idő ahhoz, hogy eldöntsd, elégedett vagy-e a programmal, így kérlek, ezen időszakon belül jelezd nekem szándékod. Ezen időszak után nem áll módomban visszatéríteni az összeget!

100%-os

De Mit tartok én a legfőbb előnynek?

A becsületességet. Azt, hogy megpróbálok mindig a legkorrektebb, legtisztességesebb módon foglalkozni az ügyfelekkel, vásárlókkal.  Nem volt még olyan helyzet, amelyet nem tudtunk volna úgy megoldani, hogy az mindkét félnek nyertes-nyertes helyzetet teremtsen. Azt vallom, hogy hosszú távon ez az, ami igazán jövedelmező. 

És erre garanciát is vállalok! 

Ahogy olvashattad már, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ez azt jelenti, ha nem vagy a programmal megelégedve, vagy mást kaptál, mint amit szerettél volna, írsz egy e-mail és visszafizetem a teljes összeget, vagy akár más szolgáltatásra is be tudod váltani.

Ha egyszer megvásároltad, a kurzus örökké a tied lesz. Akár azt meg is tudod ismételni, ha úgy érzed, szükséges. 

A kurzust úgy építettük fel, hogy az mindenki számára befogadható és megvalósítható legyen. Ezen felül, a program szolgáltatásának része, hogy egy-egy esetleges elakadásnál segítséget nyújtunk. A zárt Facebook csoportban pedig csupa támogató és segítőkész személy van benne. 🙂 

A program, a belépés után, a weboldalon érthető el. Az otthoni gyakorlatokat azonban természetesen le tudod tölteni. A 8 hét időtartama alatt minden héten egy-egy új témát dolgozunk fel, amelyek egymásra épülnek. 

Természetesen! Célom egy életmódfejlesztő mozgalom létrehozása. A klubtalálkozók és kérdezz & felelek alkalmával pedig egy kis csapatépítés, ismerkedés másokkal is megvalósul. 

Külsős előadókat hívok meg, akik saját életükkel adnak inspirációt. Az előadások havonta egyszer kerülnek megrendezésre Zoom-on keresztül, amelyekről mindig időben e-mailben kapsz értesítést. 

A klubtalálkozókat keddenként 18 órától szoktuk tartani, jelenleg online (Zoom programot használva), amelyről mindig néhány nappal előtte kiküldünk egy meghívót. 

[xyz-ihs snippet="kihivasok-megrendeles"]
Hogyan tovább?