fbpx

psychoprogram a nyugodtabb életért

4 hetes kiscsoportos workshop, amely keretében egy módszertant adunk át neked, amellyel képes leszel könnyedén megbirkózni a mindennapi stresszforrásokkal, ezáltal egy sokkal nyugodtabb életet élni. 

A jelentkezés nyitott!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

A STRESSZ MINDANNYIUNK ÉLETÉBEN JELEN van!
meg kell tanulnunk kezelni!

Stressz minden betegség hátterében jelen van! állandó feszültséget okoz!

A stresszt megszüntetni nem mindig tudjuk, viszont ha megtanuljuk kezelni, megóvhatjuk magunkat a káros hatásoktól.

"Nem a stressz öl meg, hanem az, ahogyan reagálsz rá."

Selye János, a stresszkutatás atyja

erre számíthatsz, ha ezt a módszert sajátítod el

Megtanulod átfordítani előnyödre a stresszt

Megtanulod hatékonyan kezelni a stresszt

És mindezek mellett nagyobb önismeretre tehetsz szert

És ezt kiegészítjük egy teljesen egyénre, és élethelyzetre illeszkedő személyes konzultációval

És mindezt csupán a benned lévő, természetes erőforrások kihasználásával!

Kinek érdemes részt venni a workshopon?

Sok mindenkinek kell megfelelned nap mint nap

Nem jössz ki jól a főnököddel

Nyomottnak, kedvtelennek, levertnek érzed magad

Nyitott vagy az önfejlesztésre, amelybe a legtöbbet érdemes befektetni

Érdekel az önreflexió, öncoaching művészete, amely nagyon hatékony problémamegoldó

Szeretnéd kihasználni a benned lévő, pozitív természetes erőforrásokat

Sok stresszkezelő tanfolyam...

Nem lenne jobb egy olyan workshopért fizetni, amely...

És még A workshopokról...

interaktív kiscsoportos szemináriumok

kiscsoportos játékok

Önreflexiós gyakorlatok

Jó hangulatú, szakmai beszélgetések

A kiscsoportos workshop előadójA

Sebestyén Balázs

...a nyertes-nyertes (win-win) típusú helyzetekben hiszek...

A Psychosiker és egyben a Psycholife megálmodójaként hiszek abban, hogy együttműködéssel az élet sokkal harmonikusabb és boldogabb lehet. Az üzleti munkában is a nyertes-nyertes (win-win) típusú helyzetekben hiszek,  amikor a megállapodás mindkét fél számára előnyös. Azt vallom, hogy egy vállalkozás hosszú távon úgy tud fennmaradni, ha mindig többet ad. Ebben a szellemiségben vált valóra hónapok munkájával ez a program is, hogy szolgálja a testi-lelki egyensúly megteremtését.

 

A stresszkezelő workshop ára 24.990 Forint

+ Bónuszok, amelyeket rövid ideig ingyenesen megkapsz

Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony

50 perces személyes konzultáció

Értéke:
8000 Forint

INGYENES

zárt facebook csoport

Értéke: 8500 Forint

INGYENES

60 perces kérdezz & felelek hetente

Értéke: 15.000 Forint

INGYENES

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Ajándékba adok legalább 30.000 Forintnyi szolgáltatást!

de visszaadom az árát, ha nem tetszik

Biztos vagyok abban, hogy ezek a kiscsoportos workshopok eredményesek. Azonban – természetesen, mint minden egyéb terméknél – visszaadom a teljes vásárlási összeget, ha nem vagy elégedett, vagy nem azt kaptad, amit vártál. Erre az első workshop után van lehetőséged. Nem kell mást tenned, mint írni egy e-mailt. 

Tehát, a legrosszabb, ami történhet, hogy részt vettél egy érdekes 2-3 órás workshopon. 🙂 

100%-os

Mit tartok én a legfőbb előnynek?

A becsületességet. Azt, hogy megpróbálok mindig a legkorrektebb, legtisztességesebb módon foglalkozni az ügyfelekkel, vásárlókkal.  Nem volt még olyan helyzet, amelyet nem tudtunk volna úgy megoldani, hogy az mindkét félnek nyertes-nyertes helyzetet teremtsen. Azt vallom, hogy hosszú távon ez az, ami igazán jövedelmező. 

És erre garanciát is vállalok! 

Néhány vélemény

"Nekem nagyon jókor jött a stresszkezelő tanfolyam, ugyanis a mindennapi életben is sok türelemre van szükségem öt kisgyereket nevelő anyukaként 🙂 Viszont most az online oktatás is ismét bejött a képbe,ami a múlt évben nagyon magasra felvitte a stresszintem a nem túl olajozottan működő oktatási rendszerek miatt és a szülőkre háruló extra terheknek köszönhetően, de a tanult technikák és módszerek segítségével tudatosan a káros szint alá sikerült vinnem a feszültség faktoromat 🙂 Egyébként én egy héten többször szoktam még este nekiállni sütni,főzni másnapra,házimunkákat végezni,hogy utólérjem magam,hisz napközben fontosabb a gyerekekre figyelni és így sokmindenre a ház körül nem jut időm,de ilyenkor korábban mindig egy karikásszemű zombi voltam másnapra,most viszont a éjszakai ténykedéseim előtt elvégeztem egy-egy rövid technikát, relaxációt ami pár percet vett csak igénybe és szinte újult erőre kaptam,hamarabb végeztem a feladatokkal és másnap is frissebb voltam 🙂 Nagyon tudom ajánlani mindenkinek a tanfolyamot, Balázs külön-külön mindegyikünkre odafigyel, őszinte és lelkiismeretes, az elmélet is pont elég,ami a gyakorlatok hátterét segít megvilágítani és egyàltalán nem unalmas! Én biztos,hogy mostmár rendszeresen fogom használni a tanultakat,hiszen saját bőrömön tapasztaltam a jótékony hatásokat :)"
Kovács Ágnes
A stressz eluralkodott a mindennapjaimban és úgy éreztem,hogy segítségre van szükségem és ekkor jött a szemembe Balázs stresszkezelős kurzusa. Az elején izgultam, hogy milyen lesz,mert én még nem voltam ilyenen,de aztán nagyon pozitívan csalódtam. Volt egy bemutatkozós alkalom és rajtam kívül 2 csodálatos emberrel ismerkedtem össze, akikkel nagyon jó csapatot alkottunk. Balázs az elejétől kezdve nagyon megértő, nyitott és barátságos embernek tűnt és neki is köszönhető, hogy ilyen jó volt a légkör már a kezdetekben is. Nagyon hálás vagyok érte,hogy odafigyelt egyenként ránk és külön kérdéseket tett fel,emellett hasonló példákat hozott,ami segített nekünk abban,hogy rátaláljunk a problémánk gyökerére. Mindig előre készült prezentációkkal,nagyon precíz volt és látszódott rajta,hogy érti amit mond és nagy tudása van. Emelett nagyon tetszett az,hogy rugalmas volt,bármilyen kérdésünk volt iranyába,akkor azzal foglalkoztunk,sőt több alkalommal is tovább ott maradt a végén, hogy befejezzük, amit szerettünk volna. Mindig megkérdezte,hogy mi tetszett és mivel folytassuk a következő alkalommal,így személyre szabottan mindenkinek az érdeklődésének megfelelően teltek az alkalmak. Egymás között a csapatban a másikra reflektálhattunk és segítettünk egymásnak,közösen épültünk a 4 hét folyamán. Különböző technikákat, meditációt és légzés gyakorlatokat ismerhettünk meg,amiket be is építettem a mindennapjaimba és segítségemre vannak. Nagyon sok tudásra tettem szert, nagy tapasztalat volt ez számomra és azt érzem,hogy megnyugodtam és magabiztosabb lettem a stresszt kezelését illetően. Nagyon ajánlom mindenki figyelmébe a kurzust,én nagyon meg voltam elégedve vele és nagyon szép élmény számomra.
Berlinger Dorottya

Maradt még néhány kérdésed?

Itt megtalálod rá a választ. Ha azonban mégsem, bátorítunk, hogy írj nekünk üzenetet!

A workshopok alkalmanként kb. 2 órásak, de rugalmasan kezeljük őket. 

Többségben Microsoft Teams-et vagy Zoom-ot használunk, de ezt is rugalmasan kezeljük. 

Természetesen semmi, azonban bátorítalak, hogy próbálj mindegyiken jelen lenni, egyrészt úgy tudunk közösen folyamatosan haladni, másrészt minél többet teszel bele, annál többet tudsz kivenni. 🙂 

Általában csütörtökön 18.00-20.00 között vannak, de mindig figyelembe veszem az aktuális csoport igényeit, így ez az intervallum módosítható. Tehát, ha a többségnek más időpont a megfelelő, alkalmazkodunk. 

Bankkártyával tudod kiegyenlíteni a vásárlást a SimplePay rendszerén keresztül.