fbpx itemtype='https://schema.org/WebPage' itemscope='itemscope' class="page-template page-template-elementor_header_footer page page-id-421 wp-custom-logo ast-single-post ast-inherit-site-logo-transparent ast-hfb-header ast-desktop ast-separate-container ast-right-sidebar astra-3.9.4 ast-normal-title-enabled elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-2599 elementor-page elementor-page-421">

Személyre Szabva

Teljesen egyénre és élethelyzetre szabott életmód-tanácsadás. 

Magamról

Végzett alapszakos pszichológus.  Maratonfutó. Vállalkozó. Istenhívő. 

Lélektani tanulmányaimból és tapasztalataimból merítkezve szeretnék átadni egy olyan tudást, amelyet az iskolában nem tanítanak. Olyan eszközöket, amelyek könnyebbé és teljesebbé tehetik életedet. 

TELJES KÖRŰ ÉLETMÓD-TANÁCSADÁS, AMELY A TE ÉLETEDHEZ, AKTUÁLIS KÖRÜLMÉNYEIDHEZ, PROBLÉMÁIDHOZ ILLESZKEDIK.

Miért? Mert nem vagyunk egyformák. Mindenki más és más. Ez így szép. És így tudok a legtöbbet segíteni. 

Kialakult egy olyan nézőpont, amely szerint gáz, ha segítségre van szükségünk, sokszor inkább a nehezebb, hosszabb utat választjuk csak azért, hogy elkerüljük a „szégyent.”

A segítségkéréssel  lehetőséget adunk a másik félnek, hogy segíthessen. Amikor ő szorul segítségre, mi viszonozni tudjuk.  Olyan ez, mint egy körforgás, az ember számára a másik fél segítsége nélkülözhetetlen. 

Mindannyian kerülhetünk nehéz helyzetbe. Senki sem érthet mindenhez. Éppen ezért merjünk segítséget kérni,  ha szükséges, keressünk megfelelő szakembert. 

SEGÍTSÉGET KÉRNI BECSÜLENDŐ, A SZEMÉLYISÉG ÉRETTSÉGÉT IS MUTATJA

Az 5 alapszükséglet

Az ember viselkedését az 5 alapszükséglet irányítja. Problémáink legnagyobb része visszavezethető ezek valamelyikére. Éppen ezért, ha meg tudjuk változtatni az   forrást, a probléma megoldódhat. Az egyéni konzultációk alkalmával ezen területekkel foglalkozunk azért, hogy a problémákat leghatékonyabban tudjuk kezelni. 

Megoldásfókuszú életmód-tanácsadás

A megoldásfókuszú konzultáció lényege az a tudat, hogy mindenkiben megvan az erő az élete kiteljedéséhes, de ehhez sokszor egy részletes terv és iránymutatásra van szükség.   „A milyen volna, ha…?” kérdésekkel próbáljuk rávezetni a klienst, hogy milyen lenne élete, ha megoldódna a probléma, elérné a kívánt célt. Ez után meghatározzuk a célt, kidolgozzuk a részletes tervet, számba vesszük az aktuálisan rendelkezésre álló megoldásokat. Később felmérjük az eddig elért eredményeket, ezzel is egy pozitív visszajelzést adva az elmének, hogy „jó úton” vagyunk. 

Mit tartalmaz?
Egyéni konzultáció (személyesen vagy interneten)
Utánkövetés
Élethelyzetre és személyre szabott életmód-változtató program
Az egyéni konzultációk között a kapcsolattartás lehetősége
A honlapon túlmutató, szakszerű tudásanyag és ismeret átadása
Megoldásfókuszú gyakorlatok
Miért engem válassz?
Fiatalos szellemiség
Feltétlen tisztelet és empátia
Pozitív, optimista és őszinte beszélgetések
Megoldás-fókuszú tanácsadás
Díjmentes első alkalom és utánkövetés

Hiszem, hogy jó kapcsolat (rapport) elengedhetetlen a szakember és a kliens között. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy az ELSŐ ALKALOM INGYENES, ezzel lehetőséget adva a döntésre, hogy szeretnéd-e folytatni a munkát. 

Kérdések sokszor merülnek fel a konzultációk lezárása után is. Azt gondolom, hogy az utánkövetés fontos. Éppen ezért, lehetőséget biztosítok egy egyszeri utánkövetési alkalomra, amikor a felmerülő kérdéseket, észrevételeket  meg tudjuk beszélni. Ennek díja ingyenes. 

Bónuszok, amelyeket ingyenesen kapsz:

Díjmentes első konzultáció

Értéke: 7000 Forint

5000 Forint értékű kupon a Psychosiker 12 hetes teljes körű életmód-változtató programhoz

Értéke: 5000 Forint

Díjmentes egyszeri 30 perces utánkövetés

Értéke: 5000 Forint

Így az 50 perces konzultáció mindösszesen 8000 Forint

Maradt még kérdésed?

A konzultációk időtartama alatt megbeszéljük az elmúlt heti történéseket, játékos gyakorlatokat végzünk. Átnézzük a javasolt gyakorlatokat a következő hétre. Hasznos, az aktuális héthez kapcsolódó információkat, tudásanyagot adunk át egymásnak. 

A konzultációk időtartama körülbelül 50 perc. Általában a heti gyakoriságot szoktuk javasolni, de egyedi esetekben ettél eltérő gyakoriságot is meg tudunk beszélni. 

Átutalásra és készpénzes fizetésre is van lehetőség, amelyik neked kényelmesebb. 

A konzultációk személyesen vagy videochaten zajlanak. Ennek módjáról a közös megállapodás után tudunk dönteni. 

Az egyéni konzultációra jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz. Kérlek, add meg a szükséges adatokat, majd kattints a "Bejelentkezem a programba!" gombra. Hamarosan felveszem veled a megadott elérhetőségeken a kapcsolatot.

[xyz-ihs snippet="szemszava-eloleg"]

Hogyan tovább?
Csupán néhány lépés választ el az egyéni konzultációtól!

Töltsd ki az űrlapot! 

A bejelentkezés után hamarosan kapsz egy visszaigazoló e-mailt. 

Ezt követően egy-két napon belül felveszem veled a kapcsolatot és meg tudjuk beszélni az időpontot.