fbpx itemtype='https://schema.org/WebPage' itemscope='itemscope' class="privacy-policy page-template page-template-elementor_header_footer page page-id-85 wp-custom-logo ast-single-post ast-inherit-site-logo-transparent ast-hfb-header ast-desktop ast-separate-container ast-right-sidebar astra-3.9.4 ast-normal-title-enabled elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-2599">

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

A Vásárlási Feltételek tartalmazzák a Psycholife Tanácsadó Betéti Társoság (székhely: 8651 Balatonszabadi, Deák Ferenc utca 38.; cégjegyzékszám: 02-06-074834; statisztikai számjel: 27057531-7490-117-02; adószám: 27057531-1-02) mint szolgáltató által üzemeltetett weboldal használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

1. Szolgáltatói adatok

A szolgáltató neve: Psycholife Tanácsadó Bt.
A szolgáltató székhelye: 7681 Hetvehely, Kéni utca 36.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybevevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: contact@psycholife.hu, sebestyen.balazs@psycholife.hu

Cégjegyzékszáma: 02-06-074834
Adószáma: 27057531-1-02
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Pécsi Törvényszék Cégbírósága
Telefonszámai: +36 30 280 1555
A szerződés nyelve: magyar

2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Termékeink testi- és mentális jólléthez kapcsikoldó anyagok, életmódváltoztatást elősegítő programok és online tanfolyamok, vidók, személyes konzultációk. Ezen termékeink megvásárolhatóak a weboldalon keresztül. A honlapon található cikkek, képek és termékek bármilyen nemű másolása, átvétele, engedély nélküli megjelenítése az írásos hozzájárulásunk nélkül szigorúan tilos! Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a termékek megrendelésekor az űrlap tetején láthat. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, szintén az űrlap tetején található meg.

Amennyiben az oldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. Termékeinkről a honlapon részletes leírás található.

Amennyiben valamely termékünk akciós áron kerül a megvásárolható termékeink közé, akkor tájékoztatjuk vevőinket az akció időtartamáról.

3. Rendelés menete, fizetés és szállítás

A termék oldalán egy gombra kattintással érkezik a megrendelő oldalra, ahol láthatja a megrendelés összesítését, és lehetősége van megadni a megrendelés mennyiségét és adatait. Ha megfelelően leellenőrizte az űrlap tartalmát és a vásárolni kívánt termékeket, akkor kattintson az űrlap alján található gombra. Ha korábban már vásárolt nálunk, akkor érdemes ugyanazzal az email címmel vásárolnia, így a vásárolt termékeihez azonos felhasználónevet és jelszót biztosítunk.

Ezt követően (amennyiben bankkártyás fizetési módot választott) az OTP Simple rendszerén keresztül van lehetősége bankkártyával kiegyenlíteni a szükséges összeget. Ehhez átirányításra kerül a biztonságos oldalra, amelyet az OTP Mobil Kft. üzemeltet.

A vásárlással elfogadja, hogy a Psycholife Tanácsadó Bt. által a psycholifetanacsadas.com felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

A bankkártyás fizetésnél nincs várakozási idő, mert a sikeres fizetés után azonnal értesítőt kapunk, hogy teljesítve lett a rendelés. Online csomag esetén 1 órán belül átküldjük a belépéshez szükséges adatokat, és megtekintheti a rendelt tananyagot.

Bankkártyás, fizetésnél és banki előre utalásnál semmilyen plusz költség nincs!

Amennyiben az oldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

4. Átutalási információk

Cég neve: Psycholife Tanácsadó Bt.
Bankszámla szám: 11701004-25969010-00000000, OTP Bank Nyrt.

FONTOS: A legtöbb termék esetén nem fogadunk el átutalásos fizetést. Kérlek, előzetes egyeztetés nélkül NE utalj nekünk! Köszönjük!

5. Elállás joga

A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

6. Tulajdonjogi kikötés

A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

7. Panaszkezelés

Ha rendelése, a szolgáltattott termékek kapcsán valamilyen problémát tapasztal, kérjük haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbiak szerint:

Rendelési szám/számla szám
Panasz típusa és leírása

Email címünk: contact@psycholife.hu, sebestyen.balazs@psycholife.hu

Telefon: +36 30 280 1555

Jelen honlapon a „Vedd fel a kapcsolatot!” szövegdobozban

8. A Psychóra vonatkozó különös feltételek

A Psychó egy rendszeres előfizetési programunk, mely külön oldalon rendelhető a többi terméktől. (Nem jelenik meg kapcsolt termékként) Ennek díját ismétlődő bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni az erre külön létrehozott megrendelő űrlapon. Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A Psychó előfizetés során a megadott időszak lejártával a következő időszak automatikusan elindul, az előfizetés tehát havonta / évente megújul, az előfizetési díja automatikusan kiegyenlítésre kerül a megadott kártyaadatokkal.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen feltételek elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen oldalon kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek. Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá. Nem tárolunk tehát bankkártya adatokat, a Simple egy “token” segítségével engedi az ismétlődő fizetést.

Az előfizetés a sikeres fizetést követően kerül aktiválásra, és mindaddig fennáll, míg a szolgáltatás igénybe vevő személy a saját fiókjában, vagy emailben a lemondást nem kéri. Sikertelen bankkártyás fizetés esetén tájékoztató levelet küldünk, illetve többször ismételten megpróbáljuk a levonást. Amennyiben a levonás többszöri próbálkozás esetén sikertelen, vagy a tag kérte a tagságának megszűntetését, a tagság az előfizetés  lejártát követő 3 nappal automatikusan megszűnik. Az előfizetés megszűnésével a felhasználónak már nem lesz jogosultsága elérni a Psychó szolgáltatásain belül kínált tananyagokat, tréningeket, rendezvényeket, és a zárt Facebook csoportból is eltávolításra kerül. A véletlenül megkezdett, kifizetett előfizetési időszakokat nem áll módunkban visszatéríteni.

A Psychó egy jelszóval vehető igénybe, melyet a megadott email címre küldünk el. A helytelenül megadott adatok miatt keletkezett kárért nem vállalunk felelősséget. A felhasználónak természetesen van lehetősége az adatai módosítását kérni, és ebben maradéktalanul segíteni fogunk. A Psychóhoz tartozó belépési adatokat más embereknek tovább adni, értékesíteni szigorúan tilos, egy jelszóval csak egyetlen személy használhatja a szolgáltatást. Bármilyen csoport esetén minden tagnak szükséges aktív előfizetéssel rendelkezni, ha többen is el szeretnék érni a tananyagokat.

9. Vegyes rendelkezések

Az eladó és vevő vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Vevő és a Szolgáltató a 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve az általános hatáskörű bíróság illetékességét kérheti.

A Psycholife Tanácsadó Bt. által kiadott tananyagok, tréningek tartalmazhatnak a testi- és mentális jólléttel kapcsolatos információt. De az ezekben az anyagokban bemutatott információk nem minősülnek pszichológiai, életmódválétoztató tanácsadásnak. Így, a programok, szolgáltatások, a leírtaktól, egyeztetettől eltérő alkalmazása, valamint helytelen kipróbálásóból eredő testi- és mentális egészségkárosodásért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Az oldalon és a tananyagokban bemutatott adatok, videók, történetek, beszámolók, leírtak a legnagyobb körültekintés és igyekezet mellett kerültek elkészítésre, de azok pontosságért felelősséget nem vállalunk.