fbpx itemtype='https://schema.org/WebPage' itemscope='itemscope' class="page-template page-template-elementor_header_footer page page-id-7772 wp-custom-logo ast-single-post ast-inherit-site-logo-transparent ast-hfb-header ast-desktop ast-separate-container ast-right-sidebar astra-3.9.4 ast-normal-title-enabled elementor-default elementor-template-full-width elementor-kit-2599 elementor-page elementor-page-7772">

Hogyan keresek 25 évesen több, mint 500.000 Forintot (nem IT terület), anélkül, hogy beleszakadnék a munkába?

Őszinte előadás, pontos számokkal és egy stratégiával, ami működik!

Nem hülyeségekről fogok beszélni, sokkal inkább HASZNOS, GYAKORLATI tudást szeretnék átadni. Egy olyan szemléletet, egy gondolkodásmódot, amely segít neked felépíteni egy sikeres karriert! 

Emellett, teljesen őszintén mesélek az pozitívumokról és a kihívásokról is. 

Ki vagyok én és miért bízhatsz meg bennem?

Szia! Szeretettel köszöntelek!

Sebestyén Balázs vagyok.

Business pszichológus - University of East London. Recruiter (toborzó). Karrier tanácsadó. Maratonfutó. Vállalkozó. Istenhívő.

Egyenesen egy magyar nagyvállalat mindennapjaiból hozom el neked a tudást

Egy több, mint 1500 főt foglalkoztató cégcsoportnál vagyok recruiter. Napi szinten belelátok a toborzás-kiválasztás háttérfolyamataiba. Rálátok, hogy miért veszünk fel valakit, és miért utasítunk vissza más jelölteket. Tudom, hogy mi az a fizetés, amikor még felvesznek, de te is maximálisan jól jársz, és van tapasztalatom abban is, hogy hogyan tudod lenyűgözni az interjúztatót. 

Néhány vélemény a psycholife közösség tagjaitól

Q